سوئیچ شبکه, شبکه های کامپیوتری

پروتکل ARP چیست؟

پروتکل ARP چیست؟

در جدول مشخصات فنی یک سوئیچ مطمئنا به پروتکل ARP برخورد کرده اید و این سوال برایتان ایجاد شده که کاربرد این پروتکل در سوئیچ شبکه چیست؟

در این مقاله قصد داریم شما را با این پروتکل آشنا کنیم و متوجه کاربرد آن در سوئیچ شبکه شوید. پروتکل ARP مخفف شده ی Address resolution protocol است که به معنی تفکیک آدرس می باشد یا به عبارتی و با توضیح کوتاه می توان این گونه معرفی کرد که با این پروتکل آدرس لایه دوم شبکه را که با لایه مک آدرس در ارتباط است می توان یافت کرد. با توضیحات بیشتر ما در باره ی این پروتکل همراه باشید.

پروتکل وضوح آدرس

ARP (پروتکل وضوح آدرس) برای پیگیری کلیه دستگاههایی که مستقیماً به سوئیچ متصل هستند استفاده می شود. ARP برای اتصال OSI Layer 3 (Network) به OSI Layer 2 (Data-Link) استفاده می شود. برای بیشتر ما ، این بدان معنی است که ARP برای پیوند دادن آدرس IP ما به آدرس اترنت (MAC Addressing) ما استفاده می شود. ARP برای ردیابی تمام دستگاههایی که مستقیماً به زیر شبکه های IP سوئیچ متصل هستند ، استفاده می شود.

جدول ARP 

سوئیچ یک جدول ARP را نگهداری می کند که دارای آدرس IP و آدرس MAC هر دستگاه متصل به سوئیچ است.

هنگامی که یک بسته باید به دستگاه خاصی هدایت شود ، سوئیچ آدرس IP دستگاه را در جدول ARP خود جستجو می کند تا آدرس MAC دستگاه مقصد را بدست آورد همانطور که گفته شد جدول ARP اطلاعات مفیدی را در مورد دستگاههای مختلف متصل و موجود در شبکه به مدیران شبکه ارائه می دهد. درصورتی که سوئیچ نتواند تشخیص دهد دستگاه متصل است یا خیر ، جدول ARP می تواند به تعیین این مسئله کمک کند. همچنین ، می توانید به صورت دستی دستگاه هایی را به جدول ARP اضافه کنید ، که با پیگیری اینکه کدام دستگاه ها بخشی از جدول ARP هستند ، امنیت بیشتری به شبکه می دهد. از جدول ARP برای حفظ ارتباط بین هر آدرس MAC و آدرس IP مربوط به آن استفاده می شود.

ARP قوانین پروتکل را برای ایجاد این همبستگی و ارائه تبدیل آدرس در هر دو جهت فراهم می کند. یک جدول ARP (پروتکل وضوح آدرس) برای ذخیره آدرس های IP و آدرس های MAC دستگاه های شبکه است. از جدول ARP برای تعیین آدرس های MAC مقصد گره های شبکه و همچنین VLAN ها و پورت هایی که محل دسترسی گره ها است استفاده می شود. دو نوع ورودی ARP وجود دارد: ایستا و پویا. بیشتر اوقات ، از ورودی های ARP پویا استفاده خواهید کرد. معنی این امر این است که ورودی ARP (پیوند آدرس اترنت MAC به IP) برای مدتی تا زمانی که از آن استفاده شود ، روی دستگاه نگه داشته می شود. عکس یک ورودی ARP پویا ، ورود ثابت ARP است.

با یک ورودی ثابت ARP ، شما در حال وارد کردن دستی لینک بین آدرس MAC اترنت و آدرس IP هستید. به دلیل سردردهای مدیریتی و عدم وجود موارد منفی قابل توجه در استفاده از ورودی های ARP پویا ، از ورودی های ARP پویا بیشتر اوقات استفاده می شود.

پروتکل ARP چیست؟

 

CAM Table

در اینجا شما را با جدول CAM Table آشنا می کنیم که با کاربرد این جدول در سوئیچ شبکه آشنا شوید.

جدول Content Addressable Memory (CAM) یک ساختار حافظه سیستم است که توسط منطق سوئیچ اترنت استفاده می شود و اطلاعاتی مانند آدرس های MAC موجود در پورت های فیزیکی را با پارامترهای VLAN مرتبط با آنها ذخیره می کند. جدول CAM یا جدول حافظه آدرس پذیر محتوا ، در همه سوئیچ ها برای سوئیچینگ لایه 2 وجود دارد. این اجازه می دهد تا سوئیچ ها ارتباطات بین ایستگاه های متصل را با سرعت بالا کامل بدون توجه به اینکه چند دستگاه به سوئیچ متصل هستند ،تسهیل کنند. سوئیچ ها آدرس های MAC را از آدرس منبع فریم های اترنت موجود در درگاه ها ، مانند بسته های پاسخ پروتکل وضوح آدرس (ARP) ، می آموزند.

CAM-Table

CAM-Tableبرای مشاهده محصولات دیگر سایت ما اینجا کلیک کنید .

برای مشاهده محصولات متنوع تر به سایت NKTECH مراجعه نمایید .

برای مشاهده محصولات برند LAFAND به سایت لافند مراجعه نمایید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *